Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Forskningspoäng

Forsknings poäng (research credits) är ett alternative till annan ersättning (ex. biobiljetter eller trisslotter) för deltagande i experiment.

Antal poäng variera som funktion av hur tidskrävande experimentet är. Ju längre det är desto fler poäng ges.

Forskningspoäng kan endast användas om det anges som alternativ till utebliven närvaro vid obligatoriska delmoment på en kurs som ges vid institutionen för psykologi. Dvs kursledaren måste ha angett detta som ett alternativ vid utebliven närvaro. Tala gärna med kursledaren om detta och be att få veta hur många forskningspoäng din frånvaro har inneburit.

Deltar du vid experiment för forskningspoäng ges ingen annan ersättning. Ett dokument vilket inger att deltagandet skett samt för hur många poäng, skall skrivas under av forskningsledaren och via studenten ges till kursledaren efter deltagandet. Ännu är det inte alla kurser som förser denna möjlighet som alternativ men det blir mer och mer vanligt.

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se