Artist as Seer

Professor Etzel Cardeña will discuss the relation between various movements in art and alternate states of consciousness and ostensible psi phenomena.

As part of Lund University's 350 year celebration, Professor Etzel Cardeña will discuss the relation between various movements in art (romanticism, symbolism, abstractionism, and, above all, surrealism) and alternate states of consciousness and ostensible psi phenomena. He will also review research suggesting that artists have greater psi ability than the average individual and speculate why this may be so. Held in English at Edens hörshall kl 18:00.

Etzel Cardeãs research – Lund university research portal

Etzel

2017-12-14
Psykologisk rapport om hen
2017-12-14
Ge dig själv en klapp på axeln och minska stressen
2017-12-12
Open access-journal om psykologi
2017-12-11
”Om organisationer vill ha ett flöde av kreativa idéer måste arbetstagarnas särdrag tillåtas.”
2017-11-29
Tre miljoner till forskning om ”Språkets betydelse för jämställdhet på jobbet”.